Tags

, , , , ,

Ja der er jo hele tiden noget man kan ønske sig til den kommende lille pige. Jeg glæder mig i hvert fald til at klæde hende yndig på. Synes Zara har en del fine ting til børn og her på udsalg har man kunne finde meget til ingen penge. Jeg har rigeligt med tøj til Nicoline fra str 50- 68 ca. det er mest mærkerne Wheat, Norlie, Joha, Holly samt Mini a Ture tøj jeg har til hende i de str. ( stort set alt købt på udsalg eller lagersalg ) Det tøj jeg har købt til hende til det første halve år er behagelig og blødt. Har faktisk ikke rigtig købt kjoler mm fordi hun bare ska ha lov og ligge og putte blødt og behageligt. Så den står på heldragter, bløde bukser, body´er t-shirt og trøjer. Men jeg glæder mig rigtig meget til sommeren 2013 hvor hun er så “stor” at jeg kan gi hende små skønne kjoler på uden på et par strømpebukser. Jeg synes dem her fra Zara er et rigtig godt bud på hvad synes er fint. Jeg glæder mig også rigtig meget til den 26 aug. hvor jeg skal ligge hus til et Norlie arrangement. Er sikker på jeg nok skal finde en masse dejligt fint og lækker tøj der som jeg så har tænkt mig at købe til frem i tiden.

Har nævnt det før men hvis man selv ønsker at deltage i et Norlie arrangement og ikke kender mig og skal med hos mig, så kan man kontakte Thea Christensen der er konsulent for Norlie på:

Theachristensen@hotmail.com eller på tlf. 41 62 55 01
I og med, at Norlie ikke længere forhandles i butikker, falder priserne derfor med – 40%, uden at der bliver gået på kompromis med design og kvalitet  Der kan bookes fra d. 16 august og frem, hvor kollektionen er frisk og ny