Tags

Om Jegelskermode.dk

Jegelskermode.dk er et online modeunivers der sætter fokus på Skandinaviske såvel som internationale modeemner. For os er mode en individuel opfattelse og tolkning. Om du er designer, model, fotograf, stylist eller ganske simpelt et normalt modeinteresseret menneske, er det derfor helt op til at dig at inspirere din fortolkning af mode. Vi tiltænker at samle nyheder, holdninger, synspunkter og stil i en modeportal hvor alle kan være med. Opret din personlige modeblog og del dit spændede liv med andre eller hvis du allerede har din egen, kan du tilføje den og dele din interesse.

Magasinet Jegelskermode 

Hvert måned udgiver vi et online modemagasin helt gratis i samarbejde med online shoppen Byflou og modeinteresseret skribenter samt bloggere. Målet er, at det er jer som bloggere og interesserede der skaber indholdet, derfor afhænger det af jeres artikler og historier. Har du en anmeldelse eller et spændende emne, send indhold eller idé til redaktionen på info@jegelskermode.dk.

Super cool – tjek det ud  HER                                                                                         XXX