Tags

, , ,

Så er en skøn skøn weekend slut, vejret da jeg vågnede var skønt men nu ser det noget gråt ud. Jeg er en kende træt her til morgen kan godt mærke jeg kom sent i seng i går, men det var super hyggeligt. Manden skulle op i nat kl. 01.00, og sætte en kæmpe peberkværn op hos en af hans venner der fyldte 30 år, så da han stod op og tog afsted vågnede jeg også lidt men faldt dog hurtigt i søvn igen. Men stakkels ham, han må være endnu mere træt idag, efter sådan et natte projekt. Jeg var lige inde og lure på Nelly.com fordi jeg egentlig ville købe en af de kjoler jeg tidligere har vist herinde, men den ene var selvfølgelig udsolgt, så jeg købte den anden i frygt for den også ville blive udsolgt. De er jo så billige så de ryger hurtigt. Tror faktisk godt jeg vil kunne bruge den her til en fest vi skal til i denne mdr. Men ellers glæder jeg bare til jeg har født og kan være i den.