Tags

, ,

Nogen dage er værre end andre, men denne nat har da været rigtig dum. Det som lille pigen i maven altid blir super aktiv lige som jeg skal til at sove. Hun lavede karate spark så jeg først faldt i søvn over midnat og jeg vågnede af et park kl 5:58. Derud over er jeg vågnet nogen gange i nat fordi man lige sku vende og dreje sig som man gør let og elefant.. Minus elegant. Nåh men jeg har sovet hos min veninde og har nu siddet på facebook 1 time og læst på div blogs, drukket vand og spist et æble. Vågner altid med hul i maven og så må jeg bare ha et eller andet at spise. Manden min kommer herind når han er vågnet, han skal sætte nogen el kabler op på min venindes børne værelse. Derefter går turen hjem, de har lovet godt vejr idag, og planen er at vi i aften skal grille med to vennepar. God søndag

XXX

20120708-072233.jpg