20120706-070343.jpg

Dagens outfit.. Idag er jeg for første gang længe hoppet i lange jeans, graviditets jeans vel og mærke, der skal jo lige være plads til maven. Vejret idag sku bli overskyet regn og torden så må tøjet også være derefter. Jeg kan dog ik overskue All Star eller den dur pga snøreebånd så er trods vejrudsigterne hoppet i ballerinaer. Vægten siger nu 13 kg og de kan mærkes og ses. De sorte jeans jeg har på idag købte jeg dog for et par mdr siden og kan stadigvæk passe dem, men der er tøj jeg købte i starten der ik passer mere, er virkelig spændt på hvor stor maven ender med at blive. Nætterne er nogen dage værre end
andre, i nat var hun meget vågen og boksede rundt derinde så det er dejligt det er weekend nu og jeg bare skal hjem i dag og hygge og slappe af.

20120706-071300.jpg

Jeans – H&M graviditets jeans // t-shirt – Marc By Marc Jacobs // Ballerinaer – Style Snob // Tørklæde – købt i NY // Hårpynt – Pico