20120630-072445.jpg

Efter en lang arbejdsdag igår faldt jeg i søvn med det samme. Vi havde nedbrud fra TDC så vores netværk var nede. Det tog en del timer før det var oppe og det resulterede i vi var bagud og måtte arbejde længere i den anden ende. Men trods træthed i går vågner man alligevel før 7. Det er både pga aktivitet i maven og så kan jeg bare ik sove længe mere. Det med at nyde man kan sove længe inden hun kommer er umuligt. Dagen idag skal bruges på at fejre en veninde der blir 30 år. Hendes kæreste har arrangeret suprise så vi skal alle ud og sejle i deres båd til Trekroner fortet og spise picnic og senere står den på sushi og Rose hos hende selv. Jeg springer selvføli Rose vinen over 😉 Men lad os håbe vejret holder så planen holder.
Godmorgen derude må i få en dejlig lørdag

XXX