Image

Jeg er i dag stødt ind i dette mærke ELF. De har flere forskellige serier, men den der tiltrækker mig mest er deres mineral serie. priserne + fragt er bestemt også til blive glad over. Så nu jeg spændt på om produkterne også er så gode som det lyder og ser ud. Jeg vil prøve at bestille en pudder og en lipgloss. Går ikke med så meget og stærkt makeup men en mineral pudder og en sart lipgloss evt i den farve jeg har fremhævet NEW – Wild £3.50 vil jeg prøve. Kan rigtig godt li når man bare ha en fin kulør og så bare tilføjer en lipgloss og så ikke så meget andet til hverdag. Når man skal ud kan jeg sagtens springe ud i Smokey eyes. Men Tjek denne side ud måske i står og mangler lidt nyt makeup ELF

De har også under deres mærke  (dog ikke i mineral serien) en masse fine neglelakker til £2.50

Image