20120627-065247.jpg

Så er jeg på vej til arbejde efter 14 dages skøn ferie. Har sovet ret dårligt i nat, en kombination af flere ting, var blevet vant til at være længe oppe, Nicoline var monster aktiv- tror måske det er en lille karate pige vi venter med de spark hun formår, og så det at man ved man skal op gjorde bare jeg ik rigtig føler jeg har sovet godt og tungt. Men her i toget sidder jeg nu på vej til arbejde, og har stadigvæk karate spark i maven.. Vi har i nat fået nye computere inde på arbejdet så dem glæder jeg mig til, frygter dog lige de der begynder vanskeligheder. Kl 8 har jeg en kaffe date med vores søde og top tjekkede elev, vi starter gerne dagen med en latte sammen og lige får vendt div ting der præget vores arbejds dag. Glæder mig til at se mine kollegaer faktisk, selvom jeg godt ku ha holdt en uge mere så er jeg ikke så god til at være for længe væk fra mit job, så det skal nok bli spændende hvordan det blir når det er 6 mdr jeg ik skal arbejde. Senere idag skal jeg mødes med en veninde til lidt Cph hygge, der skal virkelig også opdateres da det er lidt siden vi har set hinanden på 2 mands hold. God morgen derude

XXX