Tags

,

20120623-214845.jpg

Først tog vi afsted til Hørsholm, og der var sikkert gode intentioner omkring arrangementet men der var ik rigtig nogen menneske, nok fordi vejret var så svingende. Så vi tog hurtig videre til Rungsted Havn, hvor vi gik en tur og satte os ved en resturant og fik noget af drikke. Til min store glæde var der også udsalg i tøjbutikken på Rungsted Havn og jeg havde den anden dag forelsket mig i et tørklæde med det amerikanske flag på, og idag ku jeg få det med 10% rabat Hehe så det synes min mand jeg sku ha, han var nemlig også ret vild med det. ( jeg ligger et billede op af det i morgen) Efter Rungsted tog vi ned til Sletten havn som ligger i Humlebæk hvor vi bor, vejret var nu lidt bedre dog overskyet, men der mødte vi flere af mandens venner så det endte med at være rigtig hyggeligt. Nu ligger jeg derhjemme og drikker the og ser film og nyder de små spark inde i maven. Glæder mig til vi i morgen skal hjem til vores venner til en søndags date hvor jeg skal nusse deres kalve og heste. Håber i har haft en god Sankt Hans

XXX

20120623-215901.jpg