Tags

Jeg glæder mig rigtig meget til igen at ku farve mit hår. Der er ingen tvivl om at mit hår har haft rigtig godt af at bli klippet op i en page, fordi det var tyndt i halvdelen af håret efter at ha været blevet lysnet så meget og pga jeg har været glad for at ha extension i. jeg har gennem årerne været mest lyshåret men har dog også været helt mørkhåret og en kombination. Jeg ved jeg ik vil været helt mørkebrun igen men hælder lidt til lysbrunt meeen det lyse er jeg også glad for, ville måske bare være synd at lade håret vokse sig sundt i 9 mdr for derefter at smadre det igen med at lysne det. Flere har sagt det er pænt med håret klippet lidt op i forhold til det meget lange lyse hår. Men elsker at ha langt hår og blir inspireret af frisure som dem her.

20120622-220452.jpg

20120622-220505.jpg