Tags

,

20120617-174150.jpg

Har fået de her 2 bøger i gave af to veninder og nu er jeg gået i gang med dem. Den bog der hedder 100% naturlig baby til venstre er en bog der tager udgangspunkt i hvordan du har og får et barn der ikke indtager eller kommer i kontakt med hormon forstyrrende stoffer og andre kemikalier der desværre er i rigtig mange ting. Der er flere ting hvor jeg tænker ja okay så hysterisk blir jeg ikke så som at jeg dropper ikke bleer og binder øko stof om numsen på hende og hun kommer heller ikke kun til at gå i øko uld tøj som skal i en gryde og koges hvis der sker uheld idet. MEN der er mange ting som jeg helt sikkert tænker over og finder vigtigt som de også nævner, så som plastik med pvc i vil jeg gerne undgå, vaskemiddel uden parfume bruger jeg heller ikke, senge tøj har jeg fået et skønt sæt i øko bomuld fra en veninde købt i purebaby, har faktisk fået flere lækre ting derfra og nyder at vide der ikke er skadelige ting i, men har også et sæt sengetøj der ikke er og det vasker jeg et par gange inden brug og det har jeg ikke dårlig samvittighed over. Jeg tænker meget over det mad og den kommende grød og mos jeg skal lave til hende at det blir fra øko grøntsager og frugt. Synes det er skræmmende at der trods vores viden stadigvæk findes så mange ting på marked der indeholder skadelige ting. Hvad laver parfume stoffer i tandpasta der skal bruges til børn? det ville være rart hvis man ku stole på at det man køber ikke indeholder skidte ting. Glæder mig til at tage fat på den anden bog og så kommer der lidt om den senere

XXX