Tags

,

20120616-204404.jpg

Da jeg fandt ud af jeg var gravid blev det endnu vigtigere for mig at bruge produkter uden parfume parabener. Jeg har dog de sidste år brugt Neutral hvad gælder creme, deo, vaskemiddel og andre mærker der har samme princip. Men min shampoo har været fra min frisør og var ikke den slags som en af de få ting jeg brugte med skidt og møj i men god var den. Men nu da jeg blev gravid fandt jeg en jeg ku bruge med god samvittighed og den vil jeg gerne anbefale andre der bil prøve noget nyt. Den hedder Bamboo og dette er hvad der skrives om den:

Bamboo Shine Luminous Shine Shampoo er en styrkende, farvebevarende og glansgivende shampoo, baseret på økologisk bambus-ekstrakt.

Bamboo Shine Luminous Shine Shampoo indeholder hverken sulfater, parabener, phthalater, gluten, kunstige farvestoffer, mineral-olier, petrolatum eller PABA, men renser stadig håret effektivt, mens fugt-niveauet bliver genoprettet og håret får sin styrke tilbage.

XXX