Tags

20120615-080232.jpg

For mit vedkommende starter morgen altid ( dog med undtagelse af weekender) med en skål havregryn med musli på toppen. Musli består af frugt og nødder mm og dertil et glad juice.
Har altid været rigtig dårlig til at spise morgenmad men efter jeg er blevet gravid kan jeg ikke leve uden. Vågner simpelthen med et hul i maven 🙂 prøvede ellers idag at sove længe for faldt først i søvn ved halv et tiden i nat, men næh nej 6:30 vågnede jeg som altid. Jeg listede dog ud i bad og bagefter lavede morgenmad uden at vække prinsen, har lidt ondt af ham fordi jeg altid vækker ham så tidligt han fortjener at sove længe nu han har ferie.
Her til formiddag kommer en af vires venner og hjælper med at bære dumme kommode ned og kasser med ny kommode op, så den nye kan bli samlet og jeg kan få ordnet det sidste på børneværelset. Ens hjerne går jo fuldstændig i baby mode under sådan en graviditet, tænker på fødslen, hvordan hun ser ud mm mm jeg glæder mig så meget til at se hende og gi hende det største kys i verden.

Godmorgen til jer alle må solen skinne hos jer som den gør her

XXX