Tags

,

20120612-145314.jpg

Så har vi lige været en tur til Helsingør for at gå en tur og for at jeg lige ku finde noget tøj i form af shorts eller nederdel. Ved ik om det fordi jeg er gravid og ik på samme måde kan være en del af de fine sommer kollektioner der er overalt men synes jeg går glip af meget fint tøj denne sommer. Nåh men H&M har jo vente tøj dog ikke særlig meget og ik særlig pænt synes jeg, i hvertfald ikke når man ellers ser ud over butikken. Men det lykkedes mig dog at finde et par shorts til gravide samt et par bløde harems bukser. Bukserne er dog ik graviditets tøj. Det er ik særlig farverigt, ville ønske de førte de fine pastel farver over i deres vente tøj. Jeg glæder mig dog over at tøjet jeg køber forsat er i str 36, velvidende at jeg sikkert ik kan undgå at gå op i str de sidste par mdr.
Da vi kom hjem lå der en pakke til Nicoline, jeg havde købt på nettet noget legetøj af mærket Lamaze. Det er meget farverigt men de små sku være meget glade for det.

20120612-150459.jpg