20120611-065858.jpg

Idag er sidste dag på job inden 14 dages ferie starter. Vejret er langt fra hvad jeg havde håbet på når nu man skal tilbringe sommerferien i Danmark og Sverige, men håber bare regnen vil holde sig lidt på afstand. Jeg har siden slutningen af sidste uge været forkølet og må konstatere at det hjælper ikke på processen at være aktiv for det er kun blevet værre og værre. Mine øjne løber i vand og næsen ligeså Øv nu man sku ha ferie er jeg jo ik meget for at ligge mig ind til det er over. Og planen er vi tager til Sverige onsdag morgen. Havde virkelig drømt og sat forventningerne højt til at det nu var sommer pga vi lige nåede at ha et par uger med høj sol i DK men sådan sku det ikke værer. Googlede lidt på rejser i går men pga forskellige aftaler i løbet af de 2 uger så blir det lidt svært og uoverskueligt at stikke af til varmen.

Godmorgen derude
XXX

20120611-070754.jpg