Jeg har altid været en rigtig sovetryne, men har længe nu haft svært ved at sove længe og også selvom jeg først ligger mig til at sove kl 24 som i går så vågner jeg kl 6:30. Ved ik om det fordi kroppen er vant til at stå op kl 5:30 i hverdagen eller om graviditeten spiller ind. Men udover man så blir sådan lidt træt igen omkring middagstid så må jeg konstatere at der ikke er meget at fortage sig på det her tidspunkt hvor de fleste andre sover. Hvis man dog bare ku hoppe ned på en tidlig i time i træningsceneret. Så igår en udsendelse om folk der blev opereret af forskellige årsager og et par af dem fordi deres krop ik var pæn efter graviditeter, og jeg må indrømme det optager meget af mine tanker og især her når nan er vågen tidlig. Jeg frygter sådan at man får strækmærker over hele kroppen, at maven aldrig blir flad igen eller at huden ik kan trække sig sammen igen så man er nødt til at bli opereret. Kald mig bare hysterisk og forfængelig men de tanker og frygt har jeg. Ville ikke bytte pigen i mine mave for noget men derfor håber jeg alligevel at jeg i en eller anden grad kan føle mig godt tilpas i min egen krop når jeg har født. Man siger det ik hjælper men jeg smører mig ind i dejlig olie jeg har fået i gave af en veninde og det gør jeg 2 gange om dagen. Vil lige i samme indlæg benytte lejligheden til at fortælle hvor dejlige unikke og fantastiske veninder jeg har i mit liv. Er så priviligeret over at ha så mange dejlige søde og fantastiske veninder. Elsker dem hver og en

XXX

20120610-065839.jpg